Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.
                

V sobotu jsme oficiálně zakončili sezónu 2018/19

08.04.2019 | Redakce

Tak už máme za sebou také slavnostní ukončení sezóny! Tradiční dokopná proběhla v sobotu 6.4. v salónku Restaurace Zimák. Respektive její oficiální část. Někteří členové totiž soutěžní ročník dohráli v Továrně, respektive v brzkých ranních hodinách v Kufru. :-) Třešničkou na dortu byly nové klubové soupravy a mikiny, které dorazily od výrobce den před akcí a na rozlučce jsme si je tak mohli rozdat.

Na rozlučce se sešla směska zkušených hráčů a zástupců naší mladé generace, což bylo přesně to, co jsme chtěli. Cílem bylo začlenit služebně a věkově mladší hráče zase více do kolektivu a to se určitě povedlo. 

Letošní rozlučka byla programově tak trochu návratem ke kořenům. Ještě před jejím oficiálním startem byly příchozím postupně rozdány zbrusu nové klubové soupravy a mikiny, které dorazily od výrobce právě na čas, v pátek před akcí. Od teď tedy budeme na akcích a zápasech zase více vypadat jako jeden tým.

Samotný program zahájila vážnější část, kdy si vzal tradičně slovo předseda klubu Martin Augustin, který zhodnotil uplynulou sezónu a s hráči si popovídal také o tom, jak by měla probíhat sezóna příští. Řeč tak přišla na hráčský kádr, členské příspěvky nebo podobu tréninků. Pobavili jsme se také o možnosti startovat na některých turnajích. 

Vyhlášeni byli rovněž nejlepší hráči uplynulého ročníku. Nejproduktivnější hráč áčka Vojtěch Štěrba, nejlepší střelec Michael Kučera a cenu obdržel i nejlepší střelec rezervy Tomáš Formánek. Poté si vedení klubu odbylo resty z minulých akcí v podobě předání diplomů za 100 odehraných zápasů bývalým hráčům Radkovi Hruškovi a Petrovi Mlejnkovi, kteří na akcích, kdy měli ocenění obdržet, scházeli. Právě Radek Hruška byl poté společně s Janem Ujkou uveden do klubové síně slávy.

Po slavnostním programu pak přišla na řadu hra ve stylu televizního Kufru, která měla za cíl si zábavnou formou připomenout historii Unionu a zapojit mladé hráče. Sestaveny tedy byly dva týmy z mladíků. Kapitánem jednoho byl Lukáš Fanta, který si za spoluhráče vybral Dominika Kříže. Kapitánem druhého pak Tomáš Formánek. Ten měl k ruce Matěje Richtera a také úplného nováčka Matěje Hudouska. Během soutěže jsme si tak oživili spoustu zajímavých věcí z naší historie a starší členové klubu se mohli pobavit neznalostí svých mladších kolegů. :-) Kdo vyhrál, není až tak důležité, ale pro úplnost tedy dodáme, že kartón Plzní pro vítěze přebral tým kapitána Formánka.

Poslední bod byl ten asi ten nejvíce očekávaný. Po dvou letech jsme totiž do programu opět zařadili promítání videosestřihů z uplynulé sezóny. Připomenout jsme si tak mohli počínání béčka i áčka, které získalo v Okresním přeboru bronz. Všechna promítaná videa v nejbližší době dáme do oběhu i veřejně. Pokud se na ně chcete podívat znovu, nebo jste na rozlučce nebyli, tak sledujte tyto webové stránky nebo naše sociální sítě!

Po skončení oficiálního programu ještě pokračovala zábava v podobě přátelského klábosení a popíjení zlatavého moku. Někteří z nás pak pod dohledem předsedy ještě zamířili do pivnice v Továrně a následně do Kufru, kde se sezóna 2018/19 definitivně dohrála. 

Všem zúčastněným děkujeme a doufáme, že jste si letošní rozlučku užili!





 
Tabulky

Pos

Tým

Z

B

1

PK Třebusice

10

27

2

RSC Čechie Slaný

10

24

3

1. DFK Slaný

10

19

4

FK Union Slaný

10

15

5

FC Tatran Zlonice

10

13

6

SK Omask Kovo Kladno

10

12

7

FC Foboz Slaný

10

12

8

TJ TZ Atlantic Rakovník

10

5

9

KLC Klobuky

10

2


Utkání
Muži A | sobota 16.12.2023, 12:30
5. kolo
1:1
Zlonice - FK Union
 
Muži A | sobota 16.12.2023, 13:05
6. kolo
1:1
FK Union - Omask Kladno
 
Muži A | sobota 13.01.2024, 09:00
FC FOBOZ Slaný - FK Union Slaný
3:2 (2:0)
 
Muži A | sobota 13.01.2024, 10:10
8. kolo
3:1
FK Union - Třebusice
 
Muži A | sobota 27.01.2024, 12:30
9. kolo
0:2
1. DFK Slaný - FK Union
 
Muži A | sobota 27.01.2024, 13:05
10. kolo
2:2
FK Union - Atlantik Rakovník
 
 
© eSports s.r.o. & FK Union Slaný - kontakt: unionslany@seznam.cz RSS